Ľanový olej
Za studena lisovaný, nefiltrovaný.
Bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Podporuje trávenie, hormonálnu rovnováhu, imunitu aj zdravie pokožky. Skvelý aj do studenej kuchyne.
Kategória: | OLEJE LISOVANÉ ZA STUDENA |
---|
Lisovaný za studena, nabitý alfalinolénovou kyselinou
Ľanový olej patrí medzi najcennejšie rastlinné oleje vďaka vysokému obsahu omega-3 mastných kyselín. Vyrábame ho zo slovenského ľanu, lisovaním bez tepla a chemikálií. Je citlivý na svetlo a teplo, preto ho balíme do tmavého skla a odporúčame skladovať v chlade.
Podporuje zdravie srdca, mozgu, pokožky aj trávenie. Je ideálny na vnútorné užívanie, do kaší, šalátov či smoothies.
Účinky:
- Vysoký obsah omega-3 – až 60 %
- Podpora kognitívnych funkcií a srdcovej činnosti
- Upokojuje črevá a trávenie
- Vyživuje pokožku zvnútra
Ako používať:
1 polievkovú lyžicu denne. Nepoužívajte na varenie – len studená kuchyňa. Po otvorení uchovávajte v chladničke.
Časté otázky:
Má olej horkosť?
Mierne, typickú pre ľan – je to znak čerstvosti.
Ako dlho vydrží?
Po otvorení spotrebujte do 6 týždňov.
Je vhodný pre deti?
Áno, v menšej dávke.
Prečo práve náš ľanový olej?
- Čerstvý, z kontrolovaného slovenského ľanu
- Laboratórne testovaný
- Uchováva sa v chlade
- Vyrobený s dôrazom na kvalitu a čistotu
Získajte svoju dennú dávku omega-3 prirodzene
Záručná doba:
Minimálna trvanlivosť 6 mesiacov od dátumu výroby. Po otvorení spotrebujte do 6 týždňov.
Naše produkty sa nepoužívajú ako liečivo alebo ako jeho náhrada.
Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1924/2006 zo dňa 20. decembra 2006, ktoré sa týka výživových a zdravotných tvrdení o potravinách, je zakázané poskytovať informácie o diagnostike alebo tvrdenia o liečivých účinkoch rastlinných olejov ako potravín. Naše informácie sú získané z dôveryhodných zdrojov dostupných na internete, od výrobcov rastlinných olejov a zo spätných väzieb od našich zákazníkov, avšak tieto informácie nemajú nahrádzať odbornú liečbu predpísanú lekárom. Ďakujeme za vaše porozumenie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.